Cryptoinzicht
stronghands
$SHND

StrongHands

SHND koers in euro's

€4.624E-5 0%

SHND statistieken

Over StrongHands

De huidige koers van StrongHands (SHND) bedraagt €4.624E-5, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft StrongHands een marktkapitalisatie van €861.066,00, met een handelsvolume van €0.00049826 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel SHND in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor StrongHands

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor StrongHands werd bereikt op maandag 13 november 2017 en bedroeg €1.125E-8. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor StrongHands op €0.00106805, behaald op maandag 24 augustus 2020.

StrongHands SHND kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om StrongHands met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel StrongHands kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van StrongHands. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door StrongHands te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. StrongHands kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste SHND kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

SHND naar euro omrekenen

Reken eenvoudig StrongHands (SHND) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop StrongHands

StrongHands kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over StrongHands

Hoeveel kost StrongHands op dit moment?

De huidige prijs van 1 SHND op dit moment is €4.624E-5.

Wat is de hoogste prijs van StrongHands ooit?

De hoogste StrongHands koers tot nu toe is €0.00106805. Deze prijs werd behaald op 25-08-2020.

Wat is de laagste prijs van StrongHands ooit?

De laagste prijs van StrongHands tot nu toe is €1.125E-8. Deze prijs werd behaald op 14-11-2017.

Waar kan ik SHND kopen?

SHND kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je StrongHands kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van StrongHands.      

Hoeveel SHND zijn er?

Er zijn op dit moment 18678638625.257 SHND in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal StrongHands wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel StrongHands
Facebook
Twitter
LinkedIn