Cryptoinzicht
sphere
$SPHR

Sphere

SPHR koers in euro's

€0.00943677 0%

SPHR statistieken

Over Sphere

De huidige koers van Sphere (SPHR) bedraagt €0.00943677, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Sphere een marktkapitalisatie van €117.812,00, met een handelsvolume van €7,36 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel 12484344 SPHR in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Sphere

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Sphere werd bereikt op maandag 21 november 2022 en bedroeg €0.00550099. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Sphere op €8,43, behaald op woensdag 3 januari 2018.

Sphere SPHR kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Sphere met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Sphere kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Sphere. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Sphere te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Sphere kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste SPHR kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van Sphere.

SPHR naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Sphere (SPHR) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Sphere

Sphere kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Sphere

Hoeveel kost Sphere op dit moment?

De huidige prijs van 1 SPHR op dit moment is €0.00943677.

Wat is de hoogste prijs van Sphere ooit?

De hoogste Sphere koers tot nu toe is €8,43. Deze prijs werd behaald op 04-01-2018.

Wat is de laagste prijs van Sphere ooit?

De laagste prijs van Sphere tot nu toe is €0.00550099. Deze prijs werd behaald op 22-11-2022.

Waar kan ik SPHR kopen?

SPHR kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Sphere kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Sphere.      

Hoeveel SPHR zijn er?

Er zijn op dit moment 12484344 SPHR in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Sphere wat er ooit in omloop kan zijn is 12484344.
Deel Sphere
Facebook
Twitter
LinkedIn