Cryptoinzicht
robot
$ROBOT

Robot

ROBOT koers in euro's

€1,58 0%

ROBOT statistieken

Over Robot

De huidige koers van Robot (ROBOT) bedraagt €1,58, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Robot een marktkapitalisatie van €355.780,00, met een handelsvolume van €28,82 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel 420000 ROBOT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Robot

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Robot werd bereikt op vrijdag 9 juni 2023 en bedroeg €1,43. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Robot op €132,74, behaald op vrijdag 21 mei 2021.

Robot ROBOT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Robot met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Robot kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Robot. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Robot te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Robot kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ROBOT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ROBOT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Robot (ROBOT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Robot

Robot kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Robot

Hoeveel kost Robot op dit moment?

De huidige prijs van 1 ROBOT op dit moment is €1,58.

Wat is de hoogste prijs van Robot ooit?

De hoogste Robot koers tot nu toe is €132,74. Deze prijs werd behaald op 22-05-2021.

Wat is de laagste prijs van Robot ooit?

De laagste prijs van Robot tot nu toe is €1,43. Deze prijs werd behaald op 10-06-2023.

Waar kan ik ROBOT kopen?

ROBOT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Robot kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Robot.      

Hoeveel ROBOT zijn er?

Er zijn op dit moment 224525.62782076 ROBOT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Robot wat er ooit in omloop kan zijn is 420000.
Deel Robot
Facebook
Twitter
LinkedIn