Cryptoinzicht
resfinex-token
$RES

Resfinex Token

RES koers in euro's

€0.01496299 0%

RES statistieken

Over Resfinex Token

De huidige koers van Resfinex Token (RES) bedraagt €0.01496299, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Resfinex Token een marktkapitalisatie van €1.470.113,00, met een handelsvolume van €19,23 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel RES in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Resfinex Token

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Resfinex Token werd bereikt op woensdag 21 oktober 2020 en bedroeg €0.00899713. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Resfinex Token op €0.101454, behaald op woensdag 27 november 2019.

Resfinex Token RES kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Resfinex Token met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Resfinex Token kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Resfinex Token. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Resfinex Token te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Resfinex Token kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste RES kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

RES naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Resfinex Token (RES) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Resfinex Token

Resfinex Token kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Resfinex Token

Hoeveel kost Resfinex Token op dit moment?

De huidige prijs van 1 RES op dit moment is €0.01496299.

Wat is de hoogste prijs van Resfinex Token ooit?

De hoogste Resfinex Token koers tot nu toe is €0.101454. Deze prijs werd behaald op 28-11-2019.

Wat is de laagste prijs van Resfinex Token ooit?

De laagste prijs van Resfinex Token tot nu toe is €0.00899713. Deze prijs werd behaald op 22-10-2020.

Waar kan ik RES kopen?

RES kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Resfinex Token kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Resfinex Token.      

Hoeveel RES zijn er?

Er zijn op dit moment 98249945.93351 RES in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Resfinex Token wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Resfinex Token
Facebook
Twitter
LinkedIn