Cryptoinzicht
oneswap-dao-token
$ONES

OneSwap DAO Token

ONES koers in euro's

€0.137776 0%

ONES statistieken

Over OneSwap DAO Token

De huidige koers van OneSwap DAO Token (ONES) bedraagt €0.137776, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft OneSwap DAO Token een marktkapitalisatie van €1.633.788,00, met een handelsvolume van €17.467,88 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ONES in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor OneSwap DAO Token

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor OneSwap DAO Token werd bereikt op donderdag 1 juni 2023 en bedroeg €0.116548. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor OneSwap DAO Token op €51,34, behaald op zaterdag 13 maart 2021.

OneSwap DAO Token ONES kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om OneSwap DAO Token met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel OneSwap DAO Token kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van OneSwap DAO Token. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door OneSwap DAO Token te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. OneSwap DAO Token kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ONES kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ONES naar euro omrekenen

Reken eenvoudig OneSwap DAO Token (ONES) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop OneSwap DAO Token

OneSwap DAO Token kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over OneSwap DAO Token

Hoeveel kost OneSwap DAO Token op dit moment?

De huidige prijs van 1 ONES op dit moment is €0.137776.

Wat is de hoogste prijs van OneSwap DAO Token ooit?

De hoogste OneSwap DAO Token koers tot nu toe is €51,34. Deze prijs werd behaald op 14-03-2021.

Wat is de laagste prijs van OneSwap DAO Token ooit?

De laagste prijs van OneSwap DAO Token tot nu toe is €0.116548. Deze prijs werd behaald op 02-06-2023.

Waar kan ik ONES kopen?

ONES kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je OneSwap DAO Token kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van OneSwap DAO Token.      

Hoeveel ONES zijn er?

Er zijn op dit moment 11858277.370712 ONES in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal OneSwap DAO Token wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel OneSwap DAO Token
Facebook
Twitter
LinkedIn