Cryptoinzicht
nextexchange
$NEXT

NEXT.coin

NEXT koers in euro's

€0.04024931 0%

NEXT statistieken

Over NEXT.coin

De huidige koers van NEXT.coin (NEXT) bedraagt €0.04024931, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft NEXT.coin een marktkapitalisatie van €648.434,00, met een handelsvolume van €35,42 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel NEXT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor NEXT.coin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor NEXT.coin werd bereikt op zondag 16 augustus 2020 en bedroeg €0.00379868. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor NEXT.coin op €1,11, behaald op maandag 6 april 2020.

NEXT.coin NEXT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om NEXT.coin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel NEXT.coin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van NEXT.coin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door NEXT.coin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. NEXT.coin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste NEXT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

NEXT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig NEXT.coin (NEXT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop NEXT.coin

NEXT.coin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over NEXT.coin

Hoeveel kost NEXT.coin op dit moment?

De huidige prijs van 1 NEXT op dit moment is €0.04024931.

Wat is de hoogste prijs van NEXT.coin ooit?

De hoogste NEXT.coin koers tot nu toe is €1,11. Deze prijs werd behaald op 07-04-2020.

Wat is de laagste prijs van NEXT.coin ooit?

De laagste prijs van NEXT.coin tot nu toe is €0.00379868. Deze prijs werd behaald op 17-08-2020.

Waar kan ik NEXT kopen?

NEXT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je NEXT.coin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van NEXT.coin.      

Hoeveel NEXT zijn er?

Er zijn op dit moment 16110438.392875 NEXT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal NEXT.coin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel NEXT.coin
Facebook
Twitter
LinkedIn