Cryptoinzicht
nemesis-dao
$NMS

Nemesis DAO

NMS koers in euro's

€3,60 0%

NMS statistieken

Over Nemesis DAO

De huidige koers van Nemesis DAO (NMS) bedraagt €3,60, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Nemesis DAO een marktkapitalisatie van €1.685.406,00, met een handelsvolume van €9.518,24 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel NMS in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Nemesis DAO

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Nemesis DAO werd bereikt op maandag 17 juli 2023 en bedroeg €3,47. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Nemesis DAO op €5.660,52, behaald op maandag 6 december 2021.

Nemesis DAO NMS kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Nemesis DAO met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Nemesis DAO kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Nemesis DAO. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Nemesis DAO te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Nemesis DAO kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste NMS kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

NMS naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Nemesis DAO (NMS) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Nemesis DAO

Nemesis DAO kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Nemesis DAO

Hoeveel kost Nemesis DAO op dit moment?

De huidige prijs van 1 NMS op dit moment is €3,60.

Wat is de hoogste prijs van Nemesis DAO ooit?

De hoogste Nemesis DAO koers tot nu toe is €5.660,52. Deze prijs werd behaald op 07-12-2021.

Wat is de laagste prijs van Nemesis DAO ooit?

De laagste prijs van Nemesis DAO tot nu toe is €3,47. Deze prijs werd behaald op 18-07-2023.

Waar kan ik NMS kopen?

NMS kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Nemesis DAO kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Nemesis DAO.      

Hoeveel NMS zijn er?

Er zijn op dit moment 461177.93569476 NMS in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Nemesis DAO wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Nemesis DAO
Facebook
Twitter
LinkedIn