Cryptoinzicht
monetaryunit
$MUE

MonetaryUnit

MUE koers in euro's

€0.00630163 0%

MUE statistieken

Over MonetaryUnit

De huidige koers van MonetaryUnit (MUE) bedraagt €0.00630163, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft MonetaryUnit een marktkapitalisatie van €1.598.749,00, met een handelsvolume van €0.02642118 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel MUE in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor MonetaryUnit

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor MonetaryUnit werd bereikt op zondag 4 januari 2015 en bedroeg €6.87E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor MonetaryUnit op €0.411959, behaald op zaterdag 6 januari 2018.

MonetaryUnit MUE kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om MonetaryUnit met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel MonetaryUnit kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van MonetaryUnit. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door MonetaryUnit te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. MonetaryUnit kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste MUE kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

MUE naar euro omrekenen

Reken eenvoudig MonetaryUnit (MUE) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop MonetaryUnit

MonetaryUnit kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over MonetaryUnit

Hoeveel kost MonetaryUnit op dit moment?

De huidige prijs van 1 MUE op dit moment is €0.00630163.

Wat is de hoogste prijs van MonetaryUnit ooit?

De hoogste MonetaryUnit koers tot nu toe is €0.411959. Deze prijs werd behaald op 07-01-2018.

Wat is de laagste prijs van MonetaryUnit ooit?

De laagste prijs van MonetaryUnit tot nu toe is €6.87E-6. Deze prijs werd behaald op 05-01-2015.

Waar kan ik MUE kopen?

MUE kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je MonetaryUnit kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van MonetaryUnit.      

Hoeveel MUE zijn er?

Er zijn op dit moment 253703930.27011 MUE in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal MonetaryUnit wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel MonetaryUnit
Facebook
Twitter
LinkedIn