Cryptoinzicht
kalkulus
$KLKS

Kalkulus

KLKS koers in euro's

€0.0401279 0%

KLKS statistieken

Over Kalkulus

De huidige koers van Kalkulus (KLKS) bedraagt €0.0401279, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Kalkulus een marktkapitalisatie van €806.639,00, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel KLKS in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Kalkulus

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Kalkulus werd bereikt op zondag 26 februari 2023 en bedroeg €1.326E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Kalkulus op €0.279277, behaald op donderdag 1 juni 2023.

Kalkulus KLKS kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Kalkulus met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Kalkulus kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Kalkulus. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Kalkulus te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Kalkulus kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste KLKS kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

KLKS naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Kalkulus (KLKS) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Kalkulus

Kalkulus kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Kalkulus

Hoeveel kost Kalkulus op dit moment?

De huidige prijs van 1 KLKS op dit moment is €0.0401279.

Wat is de hoogste prijs van Kalkulus ooit?

De hoogste Kalkulus koers tot nu toe is €0.279277. Deze prijs werd behaald op 02-06-2023.

Wat is de laagste prijs van Kalkulus ooit?

De laagste prijs van Kalkulus tot nu toe is €1.326E-5. Deze prijs werd behaald op 27-02-2023.

Waar kan ik KLKS kopen?

KLKS kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Kalkulus kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Kalkulus.      

Hoeveel KLKS zijn er?

Er zijn op dit moment 20101693.300967 KLKS in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Kalkulus wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Kalkulus
Facebook
Twitter
LinkedIn