Cryptoinzicht
julien
$JULIEN

JULIEN

JULIEN koers in euro's

€0.131059 0%

JULIEN statistieken

Over JULIEN

De huidige koers van JULIEN (JULIEN) bedraagt €0.131059, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft JULIEN een marktkapitalisatie van €1.269.314,00, met een handelsvolume van €469,76 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel JULIEN in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor JULIEN

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor JULIEN werd bereikt op donderdag 29 oktober 2020 en bedroeg €0.066167. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor JULIEN op €5,02, behaald op woensdag 3 februari 2021.

JULIEN JULIEN kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om JULIEN met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel JULIEN kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van JULIEN. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door JULIEN te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. JULIEN kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste JULIEN kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

JULIEN naar euro omrekenen

Reken eenvoudig JULIEN (JULIEN) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop JULIEN

JULIEN kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over JULIEN

Hoeveel kost JULIEN op dit moment?

De huidige prijs van 1 JULIEN op dit moment is €0.131059.

Wat is de hoogste prijs van JULIEN ooit?

De hoogste JULIEN koers tot nu toe is €5,02. Deze prijs werd behaald op 04-02-2021.

Wat is de laagste prijs van JULIEN ooit?

De laagste prijs van JULIEN tot nu toe is €0.066167. Deze prijs werd behaald op 30-10-2020.

Waar kan ik JULIEN kopen?

JULIEN kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je JULIEN kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van JULIEN.      

Hoeveel JULIEN zijn er?

Er zijn op dit moment 9685061.1956 JULIEN in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal JULIEN wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel JULIEN
Facebook
Twitter
LinkedIn