Cryptoinzicht
ig-gold
$IGG

IG Gold

IGG koers in euro's

€2.772E-5 0%

IGG statistieken

Over IG Gold

De huidige koers van IG Gold (IGG) bedraagt €2.772E-5, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft IG Gold een marktkapitalisatie van €417.710,00, met een handelsvolume van €211,10 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel IGG in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor IG Gold

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor IG Gold werd bereikt op donderdag 28 september 2023 en bedroeg €1.217E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor IG Gold op €1,99, behaald op zondag 24 maart 2019.

IG Gold IGG kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om IG Gold met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel IG Gold kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van IG Gold. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door IG Gold te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. IG Gold kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste IGG kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

IGG naar euro omrekenen

Reken eenvoudig IG Gold (IGG) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop IG Gold

IG Gold kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over IG Gold

Hoeveel kost IG Gold op dit moment?

De huidige prijs van 1 IGG op dit moment is €2.772E-5.

Wat is de hoogste prijs van IG Gold ooit?

De hoogste IG Gold koers tot nu toe is €1,99. Deze prijs werd behaald op 25-03-2019.

Wat is de laagste prijs van IG Gold ooit?

De laagste prijs van IG Gold tot nu toe is €1.217E-5. Deze prijs werd behaald op 29-09-2023.

Waar kan ik IGG kopen?

IGG kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je IG Gold kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van IG Gold.      

Hoeveel IGG zijn er?

Er zijn op dit moment 15071055902.915 IGG in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal IG Gold wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel IG Gold
Facebook
Twitter
LinkedIn