Cryptoinzicht
grid
$GRID

GridPlus

GRID koers in euro's

€0.02894076 0%

GRID statistieken

Over GridPlus

De huidige koers van GridPlus (GRID) bedraagt €0.02894076, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft GridPlus een marktkapitalisatie van €1.136.402,00, met een handelsvolume van €26,83 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel GRID in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor GridPlus

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor GridPlus werd bereikt op zaterdag 28 maart 2020 en bedroeg €0.00998403. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor GridPlus op €6,06, behaald op maandag 5 maart 2018.

GridPlus GRID kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om GridPlus met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel GridPlus kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van GridPlus. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door GridPlus te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. GridPlus kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste GRID kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

GRID naar euro omrekenen

Reken eenvoudig GridPlus (GRID) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop GridPlus

GridPlus kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over GridPlus

Hoeveel kost GridPlus op dit moment?

De huidige prijs van 1 GRID op dit moment is €0.02894076.

Wat is de hoogste prijs van GridPlus ooit?

De hoogste GridPlus koers tot nu toe is €6,06. Deze prijs werd behaald op 06-03-2018.

Wat is de laagste prijs van GridPlus ooit?

De laagste prijs van GridPlus tot nu toe is €0.00998403. Deze prijs werd behaald op 29-03-2020.

Waar kan ik GRID kopen?

GRID kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je GridPlus kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van GridPlus.      

Hoeveel GRID zijn er?

Er zijn op dit moment 39266490.649304 GRID in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal GridPlus wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel GridPlus
Facebook
Twitter
LinkedIn