Cryptoinzicht
genesis-vision
$GVT

Genesis Vision

GVT koers in euro's

€0.082953 0%

GVT statistieken

Over Genesis Vision

De huidige koers van Genesis Vision (GVT) bedraagt €0.082953, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Genesis Vision een marktkapitalisatie van €368.035,00, met een handelsvolume van €3,93 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel GVT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Genesis Vision

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Genesis Vision werd bereikt op zondag 11 december 2022 en bedroeg €0.01075672. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Genesis Vision op €32,46, behaald op donderdag 8 maart 2018.

Genesis Vision GVT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Genesis Vision met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Genesis Vision kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Genesis Vision. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Genesis Vision te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Genesis Vision kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste GVT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

GVT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Genesis Vision (GVT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Genesis Vision

Genesis Vision kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Genesis Vision

Hoeveel kost Genesis Vision op dit moment?

De huidige prijs van 1 GVT op dit moment is €0.082953.

Wat is de hoogste prijs van Genesis Vision ooit?

De hoogste Genesis Vision koers tot nu toe is €32,46. Deze prijs werd behaald op 09-03-2018.

Wat is de laagste prijs van Genesis Vision ooit?

De laagste prijs van Genesis Vision tot nu toe is €0.01075672. Deze prijs werd behaald op 12-12-2022.

Waar kan ik GVT kopen?

GVT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Genesis Vision kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Genesis Vision.      

Hoeveel GVT zijn er?

Er zijn op dit moment 4436644 GVT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Genesis Vision wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Genesis Vision
Facebook
Twitter
LinkedIn