Cryptoinzicht
freeway
$FWT

Freeway

FWT koers in euro's

0%

Er zijn nog geen statistieken beschikbaar op dit moment.

FWT statistieken

Over Freeway

De huidige koers van Freeway (FWT) bedraagt €, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Freeway een marktkapitalisatie van €, met een handelsvolume van € in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel FWT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Freeway

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Freeway werd bereikt op woensdag 31 december 1969 en bedroeg €. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Freeway op €, behaald op woensdag 31 december 1969.

Freeway FWT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Freeway met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Freeway kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Freeway. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Freeway te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Freeway kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste FWT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

FWT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Freeway (FWT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Freeway

Freeway kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Freeway

Hoeveel kost Freeway op dit moment?

De huidige prijs van 1 FWT op dit moment is €.

Wat is de hoogste prijs van Freeway ooit?

De hoogste Freeway koers tot nu toe is €. Deze prijs werd behaald op 01-01-1970.

Wat is de laagste prijs van Freeway ooit?

De laagste prijs van Freeway tot nu toe is €. Deze prijs werd behaald op 01-01-1970.

Waar kan ik FWT kopen?

FWT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Freeway kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Freeway.      

Hoeveel FWT zijn er?

Er zijn op dit moment FWT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Freeway wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Freeway
Facebook
Twitter
LinkedIn