Cryptoinzicht
falopa
$FLP

Falopa

FLP koers in euro's

€0.00973109 0%

FLP statistieken

Over Falopa

De huidige koers van Falopa (FLP) bedraagt €0.00973109, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Falopa een marktkapitalisatie van €548.833,00, met een handelsvolume van €227,33 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel FLP in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Falopa

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Falopa werd bereikt op woensdag 23 december 2020 en bedroeg €0.00113512. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Falopa op €0.221481, behaald op maandag 7 december 2020.

Falopa FLP kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Falopa met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Falopa kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Falopa. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Falopa te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Falopa kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste FLP kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

FLP naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Falopa (FLP) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Falopa

Falopa kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Falopa

Hoeveel kost Falopa op dit moment?

De huidige prijs van 1 FLP op dit moment is €0.00973109.

Wat is de hoogste prijs van Falopa ooit?

De hoogste Falopa koers tot nu toe is €0.221481. Deze prijs werd behaald op 08-12-2020.

Wat is de laagste prijs van Falopa ooit?

De laagste prijs van Falopa tot nu toe is €0.00113512. Deze prijs werd behaald op 24-12-2020.

Waar kan ik FLP kopen?

FLP kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Falopa kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Falopa.      

Hoeveel FLP zijn er?

Er zijn op dit moment 56400000 FLP in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Falopa wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Falopa
Facebook
Twitter
LinkedIn