Cryptoinzicht
falcon-token
$FNT

Falcon Project

FNT koers in euro's

€4.952E-5 0%

FNT statistieken

Over Falcon Project

De huidige koers van Falcon Project (FNT) bedraagt €4.952E-5, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Falcon Project een marktkapitalisatie van €689.455,00, met een handelsvolume van €4,95 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel FNT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Falcon Project

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Falcon Project werd bereikt op zaterdag 5 augustus 2023 en bedroeg €2.228E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Falcon Project op €0.00539756, behaald op donderdag 18 februari 2021.

Falcon Project FNT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Falcon Project met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Falcon Project kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Falcon Project. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Falcon Project te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Falcon Project kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste FNT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

FNT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Falcon Project (FNT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Falcon Project

Falcon Project kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Falcon Project

Hoeveel kost Falcon Project op dit moment?

De huidige prijs van 1 FNT op dit moment is €4.952E-5.

Wat is de hoogste prijs van Falcon Project ooit?

De hoogste Falcon Project koers tot nu toe is €0.00539756. Deze prijs werd behaald op 19-02-2021.

Wat is de laagste prijs van Falcon Project ooit?

De laagste prijs van Falcon Project tot nu toe is €2.228E-5. Deze prijs werd behaald op 06-08-2023.

Waar kan ik FNT kopen?

FNT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Falcon Project kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Falcon Project.      

Hoeveel FNT zijn er?

Er zijn op dit moment 13921742366.825 FNT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Falcon Project wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Falcon Project
Facebook
Twitter
LinkedIn