Cryptoinzicht
evolution-finance
$evn

Evolution Finance

evn koers in euro's

€8,82 0%

evn statistieken

Over Evolution Finance

De huidige koers van Evolution Finance (evn) bedraagt €8,82, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Evolution Finance een marktkapitalisatie van €2.641.712,00, met een handelsvolume van €138,61 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel evn in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Evolution Finance

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Evolution Finance werd bereikt op vrijdag 17 juni 2022 en bedroeg €8,42. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Evolution Finance op €703,49, behaald op zaterdag 7 augustus 2021.

Evolution Finance evn kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Evolution Finance met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Evolution Finance kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Evolution Finance. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Evolution Finance te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Evolution Finance kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste evn kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

evn naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Evolution Finance (EVN) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Evolution Finance

Evolution Finance kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Evolution Finance

Hoeveel kost Evolution Finance op dit moment?

De huidige prijs van 1 evn op dit moment is €8,82.

Wat is de hoogste prijs van Evolution Finance ooit?

De hoogste Evolution Finance koers tot nu toe is €703,49. Deze prijs werd behaald op 08-08-2021.

Wat is de laagste prijs van Evolution Finance ooit?

De laagste prijs van Evolution Finance tot nu toe is €8,42. Deze prijs werd behaald op 18-06-2022.

Waar kan ik EVN kopen?

EVN kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Evolution Finance kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Evolution Finance.      

Hoeveel EVN zijn er?

Er zijn op dit moment 299417 EVN in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Evolution Finance wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Evolution Finance
Facebook
Twitter
LinkedIn