Cryptoinzicht
emanate
$EMT

Emanate

EMT koers in euro's

€0.00477266 0%

EMT statistieken

Over Emanate

De huidige koers van Emanate (EMT) bedraagt €0.00477266, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Emanate een marktkapitalisatie van €712.686,00, met een handelsvolume van €47,89 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel EMT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Emanate

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Emanate werd bereikt op zaterdag 8 augustus 2020 en bedroeg €7.959E-9. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Emanate op €0.172211, behaald op zondag 8 maart 2020.

Emanate EMT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Emanate met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Emanate kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Emanate. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Emanate te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Emanate kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste EMT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

EMT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Emanate (EMT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Emanate

Emanate kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Emanate

Hoeveel kost Emanate op dit moment?

De huidige prijs van 1 EMT op dit moment is €0.00477266.

Wat is de hoogste prijs van Emanate ooit?

De hoogste Emanate koers tot nu toe is €0.172211. Deze prijs werd behaald op 09-03-2020.

Wat is de laagste prijs van Emanate ooit?

De laagste prijs van Emanate tot nu toe is €7.959E-9. Deze prijs werd behaald op 09-08-2020.

Waar kan ik EMT kopen?

EMT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Emanate kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Emanate.      

Hoeveel EMT zijn er?

Er zijn op dit moment 149326957.3148 EMT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Emanate wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Emanate
Facebook
Twitter
LinkedIn