Cryptoinzicht
eco-value-coin
$EVC

Eco Value Coin

EVC koers in euro's

€0.00025892 0%

EVC statistieken

Over Eco Value Coin

De huidige koers van Eco Value Coin (EVC) bedraagt €0.00025892, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Eco Value Coin een marktkapitalisatie van €854.445,00, met een handelsvolume van €2,32 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel EVC in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Eco Value Coin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Eco Value Coin werd bereikt op donderdag 29 december 2022 en bedroeg €0.00015357. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Eco Value Coin op €0.01903366, behaald op vrijdag 13 augustus 2021.

Eco Value Coin EVC kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Eco Value Coin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Eco Value Coin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Eco Value Coin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Eco Value Coin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Eco Value Coin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste EVC kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

EVC naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Eco Value Coin (EVC) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Eco Value Coin

Eco Value Coin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Eco Value Coin

Hoeveel kost Eco Value Coin op dit moment?

De huidige prijs van 1 EVC op dit moment is €0.00025892.

Wat is de hoogste prijs van Eco Value Coin ooit?

De hoogste Eco Value Coin koers tot nu toe is €0.01903366. Deze prijs werd behaald op 14-08-2021.

Wat is de laagste prijs van Eco Value Coin ooit?

De laagste prijs van Eco Value Coin tot nu toe is €0.00015357. Deze prijs werd behaald op 30-12-2022.

Waar kan ik EVC kopen?

EVC kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Eco Value Coin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Eco Value Coin.      

Hoeveel EVC zijn er?

Er zijn op dit moment 3300000000 EVC in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Eco Value Coin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Eco Value Coin
Facebook
Twitter
LinkedIn