Cryptoinzicht
degenerator
$MEME

Meme

MEME koers in euro's

€0.0265772 0%

MEME statistieken

Over Meme

De huidige koers van Meme (MEME) bedraagt €0.0265772, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Meme een marktkapitalisatie van €1.111.664,00, met een handelsvolume van €4.236,49 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel MEME in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Meme

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Meme werd bereikt op woensdag 18 november 2020 en bedroeg €0.00074653. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Meme op €1,08, behaald op dinsdag 9 januari 2018.

Meme MEME kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Meme met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Meme kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Meme. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Meme te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Meme kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste MEME kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

MEME naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Meme (MEME) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Meme

Meme kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Meme

Hoeveel kost Meme op dit moment?

De huidige prijs van 1 MEME op dit moment is €0.0265772.

Wat is de hoogste prijs van Meme ooit?

De hoogste Meme koers tot nu toe is €1,08. Deze prijs werd behaald op 10-01-2018.

Wat is de laagste prijs van Meme ooit?

De laagste prijs van Meme tot nu toe is €0.00074653. Deze prijs werd behaald op 19-11-2020.

Waar kan ik MEME kopen?

MEME kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Meme kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Meme.      

Hoeveel MEME zijn er?

Er zijn op dit moment 41827753.999551 MEME in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Meme wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Meme
Facebook
Twitter
LinkedIn