Cryptoinzicht
defidollar
$DUSD

DefiDollar

DUSD koers in euro's

€0.937112 0%

DUSD statistieken

Over DefiDollar

De huidige koers van DefiDollar (DUSD) bedraagt €0.937112, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft DefiDollar een marktkapitalisatie van €1.131.813,00, met een handelsvolume van €27,65 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel DUSD in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor DefiDollar

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor DefiDollar werd bereikt op zondag 24 juli 2022 en bedroeg €0.228753. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor DefiDollar op €1,82, behaald op dinsdag 26 oktober 2021.

DefiDollar DUSD kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om DefiDollar met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel DefiDollar kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van DefiDollar. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door DefiDollar te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. DefiDollar kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste DUSD kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

DUSD naar euro omrekenen

Reken eenvoudig DefiDollar (DUSD) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop DefiDollar

DefiDollar kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over DefiDollar

Hoeveel kost DefiDollar op dit moment?

De huidige prijs van 1 DUSD op dit moment is €0.937112.

Wat is de hoogste prijs van DefiDollar ooit?

De hoogste DefiDollar koers tot nu toe is €1,82. Deze prijs werd behaald op 27-10-2021.

Wat is de laagste prijs van DefiDollar ooit?

De laagste prijs van DefiDollar tot nu toe is €0.228753. Deze prijs werd behaald op 25-07-2022.

Waar kan ik DUSD kopen?

DUSD kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je DefiDollar kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van DefiDollar.      

Hoeveel DUSD zijn er?

Er zijn op dit moment 1207767.577199 DUSD in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal DefiDollar wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel DefiDollar
Facebook
Twitter
LinkedIn