Cryptoinzicht
daps-token
$DAPS

DAPS Coin

DAPS koers in euro's

€8.0E-6 0%

DAPS statistieken

Over DAPS Coin

De huidige koers van DAPS Coin (DAPS) bedraagt €8.0E-6, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft DAPS Coin een marktkapitalisatie van €501.464,00, met een handelsvolume van €18,09 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel DAPS in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor DAPS Coin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor DAPS Coin werd bereikt op zondag 7 augustus 2022 en bedroeg €2.75476E-7. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor DAPS Coin op €0.0007021, behaald op dinsdag 25 juni 2019.

DAPS Coin DAPS kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om DAPS Coin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel DAPS Coin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van DAPS Coin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door DAPS Coin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. DAPS Coin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste DAPS kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

DAPS naar euro omrekenen

Reken eenvoudig DAPS Coin (DAPS) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop DAPS Coin

DAPS Coin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over DAPS Coin

Hoeveel kost DAPS Coin op dit moment?

De huidige prijs van 1 DAPS op dit moment is €8.0E-6.

Wat is de hoogste prijs van DAPS Coin ooit?

De hoogste DAPS Coin koers tot nu toe is €0.0007021. Deze prijs werd behaald op 26-06-2019.

Wat is de laagste prijs van DAPS Coin ooit?

De laagste prijs van DAPS Coin tot nu toe is €2.75476E-7. Deze prijs werd behaald op 08-08-2022.

Waar kan ik DAPS kopen?

DAPS kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je DAPS Coin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van DAPS Coin.      

Hoeveel DAPS zijn er?

Er zijn op dit moment 62671405800 DAPS in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal DAPS Coin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel DAPS Coin
Facebook
Twitter
LinkedIn