Cryptoinzicht
cache-gold
$CGT

CACHE Gold

CGT koers in euro's

€33,32 0%

CGT statistieken

Over CACHE Gold

De huidige koers van CACHE Gold (CGT) bedraagt €33,32, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft CACHE Gold een marktkapitalisatie van €942.829,00, met een handelsvolume van €22,25 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel CGT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor CACHE Gold

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor CACHE Gold werd bereikt op woensdag 4 november 2020 en bedroeg €2,12. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor CACHE Gold op €639,32, behaald op woensdag 10 augustus 2022.

CACHE Gold CGT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om CACHE Gold met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel CACHE Gold kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van CACHE Gold. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door CACHE Gold te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. CACHE Gold kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste CGT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

CGT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig CACHE Gold (CGT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop CACHE Gold

CACHE Gold kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over CACHE Gold

Hoeveel kost CACHE Gold op dit moment?

De huidige prijs van 1 CGT op dit moment is €33,32.

Wat is de hoogste prijs van CACHE Gold ooit?

De hoogste CACHE Gold koers tot nu toe is €639,32. Deze prijs werd behaald op 11-08-2022.

Wat is de laagste prijs van CACHE Gold ooit?

De laagste prijs van CACHE Gold tot nu toe is €2,12. Deze prijs werd behaald op 05-11-2020.

Waar kan ik CGT kopen?

CGT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je CACHE Gold kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van CACHE Gold.      

Hoeveel CGT zijn er?

Er zijn op dit moment 17198.28 CGT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal CACHE Gold wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel CACHE Gold
Facebook
Twitter
LinkedIn