Cryptoinzicht
box-token
$BOX

BOX Token

BOX koers in euro's

€0.00483841 0%

BOX statistieken

Over BOX Token

De huidige koers van BOX Token (BOX) bedraagt €0.00483841, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft BOX Token een marktkapitalisatie van €29.490.611,00, met een handelsvolume van €1,15 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel BOX in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor BOX Token

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor BOX Token werd bereikt op donderdag 14 januari 2021 en bedroeg €0.0009503. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor BOX Token op €0.832246, behaald op woensdag 13 april 2022.

BOX Token BOX kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om BOX Token met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel BOX Token kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van BOX Token. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door BOX Token te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. BOX Token kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste BOX kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

BOX naar euro omrekenen

Reken eenvoudig BOX Token (BOX) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop BOX Token

BOX Token kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over BOX Token

Hoeveel kost BOX Token op dit moment?

De huidige prijs van 1 BOX op dit moment is €0.00483841.

Wat is de hoogste prijs van BOX Token ooit?

De hoogste BOX Token koers tot nu toe is €0.832246. Deze prijs werd behaald op 14-04-2022.

Wat is de laagste prijs van BOX Token ooit?

De laagste prijs van BOX Token tot nu toe is €0.0009503. Deze prijs werd behaald op 15-01-2021.

Waar kan ik BOX kopen?

BOX kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je BOX Token kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van BOX Token.      

Hoeveel BOX zijn er?

Er zijn op dit moment 35434956.9 BOX in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal BOX Token wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel BOX Token
Facebook
Twitter
LinkedIn