Cryptoinzicht
blackpool-token
$bpt

BlackPool Token

bpt koers in euro's

€0.094281 0%

bpt statistieken

Over BlackPool Token

De huidige koers van BlackPool Token (bpt) bedraagt €0.094281, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft BlackPool Token een marktkapitalisatie van €1.317.955,00, met een handelsvolume van €5,61 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel 100000000 bpt in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor BlackPool Token

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor BlackPool Token werd bereikt op woensdag 17 april 2024 en bedroeg €0.084013. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor BlackPool Token op €17,08, behaald op vrijdag 5 november 2021.

BlackPool Token bpt kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om BlackPool Token met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel BlackPool Token kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van BlackPool Token. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door BlackPool Token te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. BlackPool Token kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste bpt kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van BlackPool Token.

bpt naar euro omrekenen

Reken eenvoudig BlackPool Token (BPT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop BlackPool Token

BlackPool Token kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over BlackPool Token

Hoeveel kost BlackPool Token op dit moment?

De huidige prijs van 1 bpt op dit moment is €0.094281.

Wat is de hoogste prijs van BlackPool Token ooit?

De hoogste BlackPool Token koers tot nu toe is €17,08. Deze prijs werd behaald op 06-11-2021.

Wat is de laagste prijs van BlackPool Token ooit?

De laagste prijs van BlackPool Token tot nu toe is €0.084013. Deze prijs werd behaald op 18-04-2024.

Waar kan ik BPT kopen?

BPT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je BlackPool Token kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van BlackPool Token.      

Hoeveel BPT zijn er?

Er zijn op dit moment 13978996.06075 BPT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal BlackPool Token wat er ooit in omloop kan zijn is 100000000.
Deel BlackPool Token
Facebook
Twitter
LinkedIn