Cryptoinzicht
bitnautic
$BTNT

BitNautic

BTNT koers in euro's

€0.02369901 0%

BTNT statistieken

Over BitNautic

De huidige koers van BitNautic (BTNT) bedraagt €0.02369901, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft BitNautic een marktkapitalisatie van €629.541,00, met een handelsvolume van €125,41 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel BTNT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor BitNautic

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor BitNautic werd bereikt op woensdag 7 oktober 2020 en bedroeg €0.00044942. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor BitNautic op €0.442487, behaald op zondag 13 maart 2022.

BitNautic BTNT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om BitNautic met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel BitNautic kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van BitNautic. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door BitNautic te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. BitNautic kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste BTNT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van BitNautic.

BTNT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig BitNautic (BTNT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop BitNautic

BitNautic kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over BitNautic

Hoeveel kost BitNautic op dit moment?

De huidige prijs van 1 BTNT op dit moment is €0.02369901.

Wat is de hoogste prijs van BitNautic ooit?

De hoogste BitNautic koers tot nu toe is €0.442487. Deze prijs werd behaald op 14-03-2022.

Wat is de laagste prijs van BitNautic ooit?

De laagste prijs van BitNautic tot nu toe is €0.00044942. Deze prijs werd behaald op 08-10-2020.

Waar kan ik BTNT kopen?

BTNT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je BitNautic kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van BitNautic.      

Hoeveel BTNT zijn er?

Er zijn op dit moment 26564016.4 BTNT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal BitNautic wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel BitNautic
Facebook
Twitter
LinkedIn