Cryptoinzicht
bitcny
$BITCNY

bitCNY

BITCNY koers in euro's

€0.135417 0%

BITCNY statistieken

Over bitCNY

De huidige koers van bitCNY (BITCNY) bedraagt €0.135417, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft bitCNY een marktkapitalisatie van €5.583.535,00, met een handelsvolume van €160.783,00 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel BITCNY in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor bitCNY

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor bitCNY werd bereikt op dinsdag 29 december 2015 en bedroeg €0.03853208. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor bitCNY op €1,18, behaald op zaterdag 7 november 2015.

bitCNY BITCNY kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om bitCNY met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel bitCNY kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van bitCNY. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door bitCNY te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. bitCNY kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste BITCNY kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

BITCNY naar euro omrekenen

Reken eenvoudig bitCNY (BITCNY) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop bitCNY

bitCNY kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over bitCNY

Hoeveel kost bitCNY op dit moment?

De huidige prijs van 1 BITCNY op dit moment is €0.135417.

Wat is de hoogste prijs van bitCNY ooit?

De hoogste bitCNY koers tot nu toe is €1,18. Deze prijs werd behaald op 08-11-2015.

Wat is de laagste prijs van bitCNY ooit?

De laagste prijs van bitCNY tot nu toe is €0.03853208. Deze prijs werd behaald op 30-12-2015.

Waar kan ik BITCNY kopen?

BITCNY kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je bitCNY kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van bitCNY.      

Hoeveel BITCNY zijn er?

Er zijn op dit moment 41232009 BITCNY in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal bitCNY wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel bitCNY
Facebook
Twitter
LinkedIn