Cryptoinzicht
billionhappiness
$BHC

BillionHappiness

BHC koers in euro's

€19,08 0%

BHC statistieken

Over BillionHappiness

De huidige koers van BillionHappiness (BHC) bedraagt €19,08, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft BillionHappiness een marktkapitalisatie van €953.819,00, met een handelsvolume van €9,99 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel BHC in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor BillionHappiness

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor BillionHappiness werd bereikt op maandag 19 oktober 2020 en bedroeg €0.540586. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor BillionHappiness op €368,02, behaald op dinsdag 6 april 2021.

BillionHappiness BHC kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om BillionHappiness met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel BillionHappiness kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van BillionHappiness. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door BillionHappiness te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. BillionHappiness kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste BHC kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

BHC naar euro omrekenen

Reken eenvoudig BillionHappiness (BHC) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop BillionHappiness

BillionHappiness kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over BillionHappiness

Hoeveel kost BillionHappiness op dit moment?

De huidige prijs van 1 BHC op dit moment is €19,08.

Wat is de hoogste prijs van BillionHappiness ooit?

De hoogste BillionHappiness koers tot nu toe is €368,02. Deze prijs werd behaald op 07-04-2021.

Wat is de laagste prijs van BillionHappiness ooit?

De laagste prijs van BillionHappiness tot nu toe is €0.540586. Deze prijs werd behaald op 20-10-2020.

Waar kan ik BHC kopen?

BHC kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je BillionHappiness kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van BillionHappiness.      

Hoeveel BHC zijn er?

Er zijn op dit moment 50000 BHC in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal BillionHappiness wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel BillionHappiness
Facebook
Twitter
LinkedIn