Cryptoinzicht
bankroll-network
$BNKR

Bankroll Network

BNKR koers in euro's

€0.02595115 0%

BNKR statistieken

Over Bankroll Network

De huidige koers van Bankroll Network (BNKR) bedraagt €0.02595115, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Bankroll Network een marktkapitalisatie van €544.955,00, met een handelsvolume van €180,87 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel BNKR in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Bankroll Network

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Bankroll Network werd bereikt op zondag 2 augustus 2020 en bedroeg €0.00931763. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Bankroll Network op €0.534299, behaald op maandag 5 oktober 2020.

Bankroll Network BNKR kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Bankroll Network met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Bankroll Network kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Bankroll Network. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Bankroll Network te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Bankroll Network kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste BNKR kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van Bankroll Network.

BNKR naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Bankroll Network (BNKR) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Bankroll Network

Bankroll Network kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Bankroll Network

Hoeveel kost Bankroll Network op dit moment?

De huidige prijs van 1 BNKR op dit moment is €0.02595115.

Wat is de hoogste prijs van Bankroll Network ooit?

De hoogste Bankroll Network koers tot nu toe is €0.534299. Deze prijs werd behaald op 06-10-2020.

Wat is de laagste prijs van Bankroll Network ooit?

De laagste prijs van Bankroll Network tot nu toe is €0.00931763. Deze prijs werd behaald op 03-08-2020.

Waar kan ik BNKR kopen?

BNKR kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Bankroll Network kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Bankroll Network.      

Hoeveel BNKR zijn er?

Er zijn op dit moment 20999245.406136 BNKR in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Bankroll Network wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Bankroll Network
Facebook
Twitter
LinkedIn