Cryptoinzicht
atlant
$ATL

Atlant

ATL koers in euro's

€1.91E-6 0%

ATL statistieken

Over Atlant

De huidige koers van Atlant (ATL) bedraagt €1.91E-6, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Atlant een marktkapitalisatie van €57,92, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ATL in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Atlant

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Atlant werd bereikt op woensdag 10 februari 2021 en bedroeg €1.43E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Atlant op €2,33, behaald op donderdag 11 januari 2018.

Atlant ATL kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Atlant met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Atlant kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Atlant. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Atlant te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Atlant kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ATL kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ATL naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Atlant (ATL) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Atlant

Atlant kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Atlant

Hoeveel kost Atlant op dit moment?

De huidige prijs van 1 ATL op dit moment is €1.91E-6.

Wat is de hoogste prijs van Atlant ooit?

De hoogste Atlant koers tot nu toe is €2,33. Deze prijs werd behaald op 12-01-2018.

Wat is de laagste prijs van Atlant ooit?

De laagste prijs van Atlant tot nu toe is €1.43E-6. Deze prijs werd behaald op 11-02-2021.

Waar kan ik ATL kopen?

ATL kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Atlant kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Atlant.      

Hoeveel ATL zijn er?

Er zijn op dit moment 30291702 ATL in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Atlant wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Atlant
Facebook
Twitter
LinkedIn