Cryptoinzicht
atbcoin
$ATB

ATBCoin

ATB koers in euro's

€0.00208731 0%

ATB statistieken

Over ATBCoin

De huidige koers van ATBCoin (ATB) bedraagt €0.00208731, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft ATBCoin een marktkapitalisatie van €87.747,00, met een handelsvolume van €0.01558953 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ATB in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor ATBCoin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor ATBCoin werd bereikt op zondag 15 maart 2020 en bedroeg €0.00030335. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor ATBCoin op €1,01, behaald op maandag 8 januari 2018.

ATBCoin ATB kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om ATBCoin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel ATBCoin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van ATBCoin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door ATBCoin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. ATBCoin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ATB kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ATB naar euro omrekenen

Reken eenvoudig ATBCoin (ATB) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop ATBCoin

ATBCoin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over ATBCoin

Hoeveel kost ATBCoin op dit moment?

De huidige prijs van 1 ATB op dit moment is €0.00208731.

Wat is de hoogste prijs van ATBCoin ooit?

De hoogste ATBCoin koers tot nu toe is €1,01. Deze prijs werd behaald op 09-01-2018.

Wat is de laagste prijs van ATBCoin ooit?

De laagste prijs van ATBCoin tot nu toe is €0.00030335. Deze prijs werd behaald op 16-03-2020.

Waar kan ik ATB kopen?

ATB kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je ATBCoin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van ATBCoin.      

Hoeveel ATB zijn er?

Er zijn op dit moment 42038227 ATB in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal ATBCoin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel ATBCoin
Facebook
Twitter
LinkedIn