Cryptoinzicht
asian-dragon
$AD

Asian Dragon

AD koers in euro's

€0.0002138 0%

AD statistieken

Over Asian Dragon

De huidige koers van Asian Dragon (AD) bedraagt €0.0002138, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Asian Dragon een marktkapitalisatie van €106.898,00, met een handelsvolume van €0.00085519 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AD in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Asian Dragon

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Asian Dragon werd bereikt op dinsdag 12 november 2019 en bedroeg €8.41E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Asian Dragon op €0.00799694, behaald op zaterdag 3 augustus 2019.

Asian Dragon AD kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Asian Dragon met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Asian Dragon kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Asian Dragon. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Asian Dragon te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Asian Dragon kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AD kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AD naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Asian Dragon (AD) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Asian Dragon

Asian Dragon kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Asian Dragon

Hoeveel kost Asian Dragon op dit moment?

De huidige prijs van 1 AD op dit moment is €0.0002138.

Wat is de hoogste prijs van Asian Dragon ooit?

De hoogste Asian Dragon koers tot nu toe is €0.00799694. Deze prijs werd behaald op 04-08-2019.

Wat is de laagste prijs van Asian Dragon ooit?

De laagste prijs van Asian Dragon tot nu toe is €8.41E-6. Deze prijs werd behaald op 13-11-2019.

Waar kan ik AD kopen?

AD kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Asian Dragon kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Asian Dragon.      

Hoeveel AD zijn er?

Er zijn op dit moment 500000000 AD in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Asian Dragon wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Asian Dragon
Facebook
Twitter
LinkedIn