Cryptoinzicht
asch
$XAS

Asch

XAS koers in euro's

€0.099195 0%

XAS statistieken

Over Asch

De huidige koers van Asch (XAS) bedraagt €0.099195, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Asch een marktkapitalisatie van €12.007.556,00, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel XAS in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Asch

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Asch werd bereikt op woensdag 6 oktober 2021 en bedroeg €0.00334561. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Asch op €1,40, behaald op woensdag 20 december 2017.

Asch XAS kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Asch met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Asch kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Asch. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Asch te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Asch kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste XAS kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

XAS naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Asch (XAS) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Asch

Asch kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Asch

Hoeveel kost Asch op dit moment?

De huidige prijs van 1 XAS op dit moment is €0.099195.

Wat is de hoogste prijs van Asch ooit?

De hoogste Asch koers tot nu toe is €1,40. Deze prijs werd behaald op 21-12-2017.

Wat is de laagste prijs van Asch ooit?

De laagste prijs van Asch tot nu toe is €0.00334561. Deze prijs werd behaald op 07-10-2021.

Waar kan ik XAS kopen?

XAS kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Asch kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Asch.      

Hoeveel XAS zijn er?

Er zijn op dit moment 121049756 XAS in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Asch wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Asch
Facebook
Twitter
LinkedIn