Cryptoinzicht
artista
$ARTS

ARTISTA

ARTS koers in euro's

€1.486E-5 0%

ARTS statistieken

Over ARTISTA

De huidige koers van ARTISTA (ARTS) bedraagt €1.486E-5, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft ARTISTA een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €37,32 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ARTS in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor ARTISTA

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor ARTISTA werd bereikt op donderdag 10 juni 2021 en bedroeg €7.37E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor ARTISTA op €0.139479, behaald op maandag 19 april 2021.

ARTISTA ARTS kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om ARTISTA met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel ARTISTA kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van ARTISTA. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door ARTISTA te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. ARTISTA kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ARTS kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ARTS naar euro omrekenen

Reken eenvoudig ARTISTA (ARTS) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop ARTISTA

ARTISTA kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over ARTISTA

Hoeveel kost ARTISTA op dit moment?

De huidige prijs van 1 ARTS op dit moment is €1.486E-5.

Wat is de hoogste prijs van ARTISTA ooit?

De hoogste ARTISTA koers tot nu toe is €0.139479. Deze prijs werd behaald op 20-04-2021.

Wat is de laagste prijs van ARTISTA ooit?

De laagste prijs van ARTISTA tot nu toe is €7.37E-6. Deze prijs werd behaald op 11-06-2021.

Waar kan ik ARTS kopen?

ARTS kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je ARTISTA kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van ARTISTA.      

Hoeveel ARTS zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ARTS in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal ARTISTA wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel ARTISTA
Facebook
Twitter
LinkedIn