Cryptoinzicht
artis-turba
$ARTIS

Artis Turba

ARTIS koers in euro's

€0.00422995 0%

ARTIS statistieken

Over Artis Turba

De huidige koers van Artis Turba (ARTIS) bedraagt €0.00422995, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Artis Turba een marktkapitalisatie van €123.218,00, met een handelsvolume van €0.240456 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ARTIS in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Artis Turba

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Artis Turba werd bereikt op dinsdag 7 juli 2020 en bedroeg €0.00016666. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Artis Turba op €0.00871432, behaald op zaterdag 15 februari 2020.

Artis Turba ARTIS kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Artis Turba met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Artis Turba kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Artis Turba. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Artis Turba te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Artis Turba kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ARTIS kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ARTIS naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Artis Turba (ARTIS) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Artis Turba

Artis Turba kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Artis Turba

Hoeveel kost Artis Turba op dit moment?

De huidige prijs van 1 ARTIS op dit moment is €0.00422995.

Wat is de hoogste prijs van Artis Turba ooit?

De hoogste Artis Turba koers tot nu toe is €0.00871432. Deze prijs werd behaald op 16-02-2020.

Wat is de laagste prijs van Artis Turba ooit?

De laagste prijs van Artis Turba tot nu toe is €0.00016666. Deze prijs werd behaald op 08-07-2020.

Waar kan ik ARTIS kopen?

ARTIS kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Artis Turba kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Artis Turba.      

Hoeveel ARTIS zijn er?

Er zijn op dit moment 29130007.57 ARTIS in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Artis Turba wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Artis Turba
Facebook
Twitter
LinkedIn