Cryptoinzicht
arbit
$ARB

ARbit Coin

ARB koers in euro's

€0.00138323 0%

ARB statistieken

Over ARbit Coin

De huidige koers van ARbit Coin (ARB) bedraagt €0.00138323, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft ARbit Coin een marktkapitalisatie van €14.980,42, met een handelsvolume van €3,26 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ARB in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor ARbit Coin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor ARbit Coin werd bereikt op zaterdag 11 januari 2020 en bedroeg €0.00013288. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor ARbit Coin op €0.074119, behaald op maandag 7 mei 2018.

ARbit Coin ARB kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om ARbit Coin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel ARbit Coin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van ARbit Coin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door ARbit Coin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. ARbit Coin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ARB kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ARB naar euro omrekenen

Reken eenvoudig ARbit Coin (ARB) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop ARbit Coin

ARbit Coin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over ARbit Coin

Hoeveel kost ARbit Coin op dit moment?

De huidige prijs van 1 ARB op dit moment is €0.00138323.

Wat is de hoogste prijs van ARbit Coin ooit?

De hoogste ARbit Coin koers tot nu toe is €0.074119. Deze prijs werd behaald op 08-05-2018.

Wat is de laagste prijs van ARbit Coin ooit?

De laagste prijs van ARbit Coin tot nu toe is €0.00013288. Deze prijs werd behaald op 12-01-2020.

Waar kan ik ARB kopen?

ARB kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je ARbit Coin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van ARbit Coin.      

Hoeveel ARB zijn er?

Er zijn op dit moment 10830050 ARB in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal ARbit Coin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel ARbit Coin
Facebook
Twitter
LinkedIn