Cryptoinzicht
aquila-protocol
$AUX

Aquila Protocol

AUX koers in euro's

€0.0122154 0%

AUX statistieken

Over Aquila Protocol

De huidige koers van Aquila Protocol (AUX) bedraagt €0.0122154, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Aquila Protocol een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €0.00012215 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AUX in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Aquila Protocol

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Aquila Protocol werd bereikt op donderdag 10 september 2020 en bedroeg €3.1E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Aquila Protocol op €0.649079, behaald op woensdag 28 april 2021.

Aquila Protocol AUX kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Aquila Protocol met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Aquila Protocol kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Aquila Protocol. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Aquila Protocol te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Aquila Protocol kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AUX kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AUX naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Aquila Protocol (AUX) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Aquila Protocol

Aquila Protocol kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Aquila Protocol

Hoeveel kost Aquila Protocol op dit moment?

De huidige prijs van 1 AUX op dit moment is €0.0122154.

Wat is de hoogste prijs van Aquila Protocol ooit?

De hoogste Aquila Protocol koers tot nu toe is €0.649079. Deze prijs werd behaald op 29-04-2021.

Wat is de laagste prijs van Aquila Protocol ooit?

De laagste prijs van Aquila Protocol tot nu toe is €3.1E-6. Deze prijs werd behaald op 11-09-2020.

Waar kan ik AUX kopen?

AUX kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Aquila Protocol kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Aquila Protocol.      

Hoeveel AUX zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AUX in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Aquila Protocol wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Aquila Protocol
Facebook
Twitter
LinkedIn