Cryptoinzicht
apis-coin
$APIS

APIS Coin

APIS koers in euro's

€0.00025614 0%

APIS statistieken

Over APIS Coin

De huidige koers van APIS Coin (APIS) bedraagt €0.00025614, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft APIS Coin een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €7,13 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel APIS in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor APIS Coin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor APIS Coin werd bereikt op vrijdag 4 december 2020 en bedroeg €9.09E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor APIS Coin op €0.01101589, behaald op maandag 23 november 2020.

APIS Coin APIS kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om APIS Coin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel APIS Coin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van APIS Coin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door APIS Coin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. APIS Coin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste APIS kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

APIS naar euro omrekenen

Reken eenvoudig APIS Coin (APIS) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop APIS Coin

APIS Coin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over APIS Coin

Hoeveel kost APIS Coin op dit moment?

De huidige prijs van 1 APIS op dit moment is €0.00025614.

Wat is de hoogste prijs van APIS Coin ooit?

De hoogste APIS Coin koers tot nu toe is €0.01101589. Deze prijs werd behaald op 24-11-2020.

Wat is de laagste prijs van APIS Coin ooit?

De laagste prijs van APIS Coin tot nu toe is €9.09E-6. Deze prijs werd behaald op 05-12-2020.

Waar kan ik APIS kopen?

APIS kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je APIS Coin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van APIS Coin.      

Hoeveel APIS zijn er?

Er zijn op dit moment 0 APIS in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal APIS Coin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel APIS Coin
Facebook
Twitter
LinkedIn