Cryptoinzicht
antique-zombie-shards
$ZOMB

Antique Zombie Shards

ZOMB koers in euro's

€623,29 0%

ZOMB statistieken

Over Antique Zombie Shards

De huidige koers van Antique Zombie Shards (ZOMB) bedraagt €623,29, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Antique Zombie Shards een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €2.914,97 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ZOMB in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Antique Zombie Shards

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Antique Zombie Shards werd bereikt op vrijdag 30 oktober 2020 en bedroeg €26,34. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Antique Zombie Shards op €1.460,04, behaald op zaterdag 13 maart 2021.

Antique Zombie Shards ZOMB kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Antique Zombie Shards met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Antique Zombie Shards kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Antique Zombie Shards. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Antique Zombie Shards te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Antique Zombie Shards kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ZOMB kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ZOMB naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Antique Zombie Shards (ZOMB) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Antique Zombie Shards

Antique Zombie Shards kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Antique Zombie Shards

Hoeveel kost Antique Zombie Shards op dit moment?

De huidige prijs van 1 ZOMB op dit moment is €623,29.

Wat is de hoogste prijs van Antique Zombie Shards ooit?

De hoogste Antique Zombie Shards koers tot nu toe is €1.460,04. Deze prijs werd behaald op 14-03-2021.

Wat is de laagste prijs van Antique Zombie Shards ooit?

De laagste prijs van Antique Zombie Shards tot nu toe is €26,34. Deze prijs werd behaald op 31-10-2020.

Waar kan ik ZOMB kopen?

ZOMB kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Antique Zombie Shards kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Antique Zombie Shards.      

Hoeveel ZOMB zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ZOMB in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Antique Zombie Shards wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Antique Zombie Shards
Facebook
Twitter
LinkedIn