Cryptoinzicht
anj
$ANJ

Aragon Court

ANJ koers in euro's

€0.131613 0%

ANJ statistieken

Over Aragon Court

De huidige koers van Aragon Court (ANJ) bedraagt €0.131613, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Aragon Court een marktkapitalisatie van €16.931.384,00, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ANJ in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Aragon Court

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Aragon Court werd bereikt op donderdag 31 december 2020 en bedroeg €0.00261657. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Aragon Court op €0.539599, behaald op maandag 30 augustus 2021.

Aragon Court ANJ kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Aragon Court met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Aragon Court kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Aragon Court. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Aragon Court te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Aragon Court kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ANJ kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ANJ naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Aragon Court (ANJ) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Aragon Court

Aragon Court kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Aragon Court

Hoeveel kost Aragon Court op dit moment?

De huidige prijs van 1 ANJ op dit moment is €0.131613.

Wat is de hoogste prijs van Aragon Court ooit?

De hoogste Aragon Court koers tot nu toe is €0.539599. Deze prijs werd behaald op 31-08-2021.

Wat is de laagste prijs van Aragon Court ooit?

De laagste prijs van Aragon Court tot nu toe is €0.00261657. Deze prijs werd behaald op 01-01-2021.

Waar kan ik ANJ kopen?

ANJ kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Aragon Court kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Aragon Court.      

Hoeveel ANJ zijn er?

Er zijn op dit moment 128645461.38847 ANJ in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Aragon Court wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Aragon Court
Facebook
Twitter
LinkedIn