Cryptoinzicht
animalitycoin
$ANTY

AnimalityCoin

ANTY koers in euro's

€0.00034553 0%

ANTY statistieken

Over AnimalityCoin

De huidige koers van AnimalityCoin (ANTY) bedraagt €0.00034553, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AnimalityCoin een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €1,38 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ANTY in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AnimalityCoin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AnimalityCoin werd bereikt op zondag 15 maart 2020 en bedroeg €4.389E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AnimalityCoin op €0.0062537, behaald op vrijdag 3 juli 2020.

AnimalityCoin ANTY kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AnimalityCoin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AnimalityCoin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AnimalityCoin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AnimalityCoin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AnimalityCoin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ANTY kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ANTY naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AnimalityCoin (ANTY) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AnimalityCoin

AnimalityCoin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AnimalityCoin

Hoeveel kost AnimalityCoin op dit moment?

De huidige prijs van 1 ANTY op dit moment is €0.00034553.

Wat is de hoogste prijs van AnimalityCoin ooit?

De hoogste AnimalityCoin koers tot nu toe is €0.0062537. Deze prijs werd behaald op 04-07-2020.

Wat is de laagste prijs van AnimalityCoin ooit?

De laagste prijs van AnimalityCoin tot nu toe is €4.389E-5. Deze prijs werd behaald op 16-03-2020.

Waar kan ik ANTY kopen?

ANTY kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AnimalityCoin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AnimalityCoin.      

Hoeveel ANTY zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ANTY in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AnimalityCoin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AnimalityCoin
Facebook
Twitter
LinkedIn