Cryptoinzicht
animal-friends-united
$AFU

Animal Friends United

AFU koers in euro's

€0.00016282 0%

AFU statistieken

Over Animal Friends United

De huidige koers van Animal Friends United (AFU) bedraagt €0.00016282, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Animal Friends United een marktkapitalisatie van €12.211,23, met een handelsvolume van €72,11 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AFU in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Animal Friends United

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Animal Friends United werd bereikt op donderdag 17 december 2020 en bedroeg €8.148E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Animal Friends United op €0.02958049, behaald op maandag 12 oktober 2020.

Animal Friends United AFU kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Animal Friends United met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Animal Friends United kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Animal Friends United. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Animal Friends United te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Animal Friends United kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AFU kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van Animal Friends United.

AFU naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Animal Friends United (AFU) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Animal Friends United

Animal Friends United kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Animal Friends United

Hoeveel kost Animal Friends United op dit moment?

De huidige prijs van 1 AFU op dit moment is €0.00016282.

Wat is de hoogste prijs van Animal Friends United ooit?

De hoogste Animal Friends United koers tot nu toe is €0.02958049. Deze prijs werd behaald op 13-10-2020.

Wat is de laagste prijs van Animal Friends United ooit?

De laagste prijs van Animal Friends United tot nu toe is €8.148E-5. Deze prijs werd behaald op 18-12-2020.

Waar kan ik AFU kopen?

AFU kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Animal Friends United kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Animal Friends United.      

Hoeveel AFU zijn er?

Er zijn op dit moment 75000000 AFU in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Animal Friends United wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Animal Friends United
Facebook
Twitter
LinkedIn