Cryptoinzicht
android-chain
$ADC

Android chain

ADC koers in euro's

€0.00184584 0%

ADC statistieken

Over Android chain

De huidige koers van Android chain (ADC) bedraagt €0.00184584, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Android chain een marktkapitalisatie van €2.096.038,00, met een handelsvolume van €0.00788561 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ADC in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Android chain

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Android chain werd bereikt op donderdag 11 juli 2019 en bedroeg €3.18E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Android chain op €0.03261209, behaald op vrijdag 12 januari 2018.

Android chain ADC kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Android chain met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Android chain kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Android chain. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Android chain te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Android chain kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ADC kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ADC naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Android chain (ADC) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Android chain

Android chain kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Android chain

Hoeveel kost Android chain op dit moment?

De huidige prijs van 1 ADC op dit moment is €0.00184584.

Wat is de hoogste prijs van Android chain ooit?

De hoogste Android chain koers tot nu toe is €0.03261209. Deze prijs werd behaald op 13-01-2018.

Wat is de laagste prijs van Android chain ooit?

De laagste prijs van Android chain tot nu toe is €3.18E-6. Deze prijs werd behaald op 12-07-2019.

Waar kan ik ADC kopen?

ADC kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Android chain kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Android chain.      

Hoeveel ADC zijn er?

Er zijn op dit moment 1135547132.8837 ADC in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Android chain wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Android chain
Facebook
Twitter
LinkedIn