Cryptoinzicht
andes-coin
$ANDES

AndesCoin

ANDES koers in euro's

€0.00036398 0%

ANDES statistieken

Over AndesCoin

De huidige koers van AndesCoin (ANDES) bedraagt €0.00036398, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AndesCoin een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €6,51 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ANDES in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AndesCoin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AndesCoin werd bereikt op zondag 15 maart 2020 en bedroeg €4.13E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AndesCoin op €0.00782587, behaald op donderdag 25 juni 2020.

AndesCoin ANDES kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AndesCoin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AndesCoin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AndesCoin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AndesCoin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AndesCoin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ANDES kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ANDES naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AndesCoin (ANDES) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AndesCoin

AndesCoin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AndesCoin

Hoeveel kost AndesCoin op dit moment?

De huidige prijs van 1 ANDES op dit moment is €0.00036398.

Wat is de hoogste prijs van AndesCoin ooit?

De hoogste AndesCoin koers tot nu toe is €0.00782587. Deze prijs werd behaald op 26-06-2020.

Wat is de laagste prijs van AndesCoin ooit?

De laagste prijs van AndesCoin tot nu toe is €4.13E-5. Deze prijs werd behaald op 16-03-2020.

Waar kan ik ANDES kopen?

ANDES kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AndesCoin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AndesCoin.      

Hoeveel ANDES zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ANDES in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AndesCoin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AndesCoin
Facebook
Twitter
LinkedIn