Cryptoinzicht
amsterdamcoin
$AMS

AmsterdamCoin

AMS koers in euro's

€6.236E-5 0%

AMS statistieken

Over AmsterdamCoin

De huidige koers van AmsterdamCoin (AMS) bedraagt €6.236E-5, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AmsterdamCoin een marktkapitalisatie van €8.982,45, met een handelsvolume van €0.00155896 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AMS in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AmsterdamCoin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AmsterdamCoin werd bereikt op donderdag 17 december 2020 en bedroeg €1.11E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AmsterdamCoin op €0.04342971, behaald op woensdag 10 januari 2018.

AmsterdamCoin AMS kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AmsterdamCoin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AmsterdamCoin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AmsterdamCoin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AmsterdamCoin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AmsterdamCoin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AMS kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AMS naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AmsterdamCoin (AMS) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AmsterdamCoin

AmsterdamCoin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AmsterdamCoin

Hoeveel kost AmsterdamCoin op dit moment?

De huidige prijs van 1 AMS op dit moment is €6.236E-5.

Wat is de hoogste prijs van AmsterdamCoin ooit?

De hoogste AmsterdamCoin koers tot nu toe is €0.04342971. Deze prijs werd behaald op 11-01-2018.

Wat is de laagste prijs van AmsterdamCoin ooit?

De laagste prijs van AmsterdamCoin tot nu toe is €1.11E-6. Deze prijs werd behaald op 18-12-2020.

Waar kan ik AMS kopen?

AMS kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AmsterdamCoin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AmsterdamCoin.      

Hoeveel AMS zijn er?

Er zijn op dit moment 144045182.81751 AMS in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AmsterdamCoin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AmsterdamCoin
Facebook
Twitter
LinkedIn