Cryptoinzicht
altcommunity-coin
$ALTOM

ALTOM

ALTOM koers in euro's

€0.00299466 0%

ALTOM statistieken

Over ALTOM

De huidige koers van ALTOM (ALTOM) bedraagt €0.00299466, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft ALTOM een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €0.02844842 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ALTOM in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor ALTOM

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor ALTOM werd bereikt op maandag 7 december 2020 en bedroeg €0.0005814. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor ALTOM op €18,21, behaald op zaterdag 13 januari 2018.

ALTOM ALTOM kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om ALTOM met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel ALTOM kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van ALTOM. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door ALTOM te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. ALTOM kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ALTOM kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ALTOM naar euro omrekenen

Reken eenvoudig ALTOM (ALTOM) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop ALTOM

ALTOM kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over ALTOM

Hoeveel kost ALTOM op dit moment?

De huidige prijs van 1 ALTOM op dit moment is €0.00299466.

Wat is de hoogste prijs van ALTOM ooit?

De hoogste ALTOM koers tot nu toe is €18,21. Deze prijs werd behaald op 14-01-2018.

Wat is de laagste prijs van ALTOM ooit?

De laagste prijs van ALTOM tot nu toe is €0.0005814. Deze prijs werd behaald op 08-12-2020.

Waar kan ik ALTOM kopen?

ALTOM kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je ALTOM kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van ALTOM.      

Hoeveel ALTOM zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ALTOM in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal ALTOM wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel ALTOM
Facebook
Twitter
LinkedIn