Cryptoinzicht
altbet
$ABET

Altbet

ABET koers in euro's

€0.00414787 0%

ABET statistieken

Over Altbet

De huidige koers van Altbet (ABET) bedraagt €0.00414787, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Altbet een marktkapitalisatie van €11.238,35, met een handelsvolume van €0.497744 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ABET in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Altbet

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Altbet werd bereikt op dinsdag 11 mei 2021 en bedroeg €1.948E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Altbet op €2,24, behaald op dinsdag 30 oktober 2018.

Altbet ABET kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Altbet met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Altbet kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Altbet. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Altbet te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Altbet kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ABET kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ABET naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Altbet (ABET) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Altbet

Altbet kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Altbet

Hoeveel kost Altbet op dit moment?

De huidige prijs van 1 ABET op dit moment is €0.00414787.

Wat is de hoogste prijs van Altbet ooit?

De hoogste Altbet koers tot nu toe is €2,24. Deze prijs werd behaald op 31-10-2018.

Wat is de laagste prijs van Altbet ooit?

De laagste prijs van Altbet tot nu toe is €1.948E-5. Deze prijs werd behaald op 12-05-2021.

Waar kan ik ABET kopen?

ABET kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Altbet kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Altbet.      

Hoeveel ABET zijn er?

Er zijn op dit moment 2709427.4493738 ABET in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Altbet wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Altbet
Facebook
Twitter
LinkedIn