Cryptoinzicht
alphadex
$DEX

AlphaDex

DEX koers in euro's

€1,08 0%

DEX statistieken

Over AlphaDex

De huidige koers van AlphaDex (DEX) bedraagt €1,08, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AlphaDex een marktkapitalisatie van €70.780,00, met een handelsvolume van €138,37 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel 420000 DEX in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AlphaDex

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AlphaDex werd bereikt op vrijdag 25 juni 2021 en bedroeg €0.773085. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AlphaDex op €18,95, behaald op woensdag 27 januari 2021.

AlphaDex DEX kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AlphaDex met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AlphaDex kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AlphaDex. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AlphaDex te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AlphaDex kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste DEX kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

DEX naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AlphaDex (DEX) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AlphaDex

AlphaDex kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AlphaDex

Hoeveel kost AlphaDex op dit moment?

De huidige prijs van 1 DEX op dit moment is €1,08.

Wat is de hoogste prijs van AlphaDex ooit?

De hoogste AlphaDex koers tot nu toe is €18,95. Deze prijs werd behaald op 28-01-2021.

Wat is de laagste prijs van AlphaDex ooit?

De laagste prijs van AlphaDex tot nu toe is €0.773085. Deze prijs werd behaald op 26-06-2021.

Waar kan ik DEX kopen?

DEX kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AlphaDex kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AlphaDex.      

Hoeveel DEX zijn er?

Er zijn op dit moment 65371.668338297 DEX in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AlphaDex wat er ooit in omloop kan zijn is 420000.
Deel AlphaDex
Facebook
Twitter
LinkedIn