Cryptoinzicht
almace-shards
$ALMX

Almace Shards

ALMX koers in euro's

€95,04 0%

ALMX statistieken

Over Almace Shards

De huidige koers van Almace Shards (ALMX) bedraagt €95,04, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Almace Shards een marktkapitalisatie van €950.401,00, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ALMX in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Almace Shards

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Almace Shards werd bereikt op zaterdag 12 september 2020 en bedroeg €1,29. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Almace Shards op €415,99, behaald op woensdag 1 september 2021.

Almace Shards ALMX kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Almace Shards met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Almace Shards kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Almace Shards. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Almace Shards te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Almace Shards kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ALMX kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ALMX naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Almace Shards (ALMX) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Almace Shards

Almace Shards kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Almace Shards

Hoeveel kost Almace Shards op dit moment?

De huidige prijs van 1 ALMX op dit moment is €95,04.

Wat is de hoogste prijs van Almace Shards ooit?

De hoogste Almace Shards koers tot nu toe is €415,99. Deze prijs werd behaald op 02-09-2021.

Wat is de laagste prijs van Almace Shards ooit?

De laagste prijs van Almace Shards tot nu toe is €1,29. Deze prijs werd behaald op 13-09-2020.

Waar kan ik ALMX kopen?

ALMX kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Almace Shards kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Almace Shards.      

Hoeveel ALMX zijn er?

Er zijn op dit moment 10000 ALMX in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Almace Shards wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Almace Shards
Facebook
Twitter
LinkedIn