Cryptoinzicht
alloy-project
$XAO

Alloy Project

XAO koers in euro's

€0.00231334 0%

XAO statistieken

Over Alloy Project

De huidige koers van Alloy Project (XAO) bedraagt €0.00231334, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Alloy Project een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €106,03 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel XAO in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Alloy Project

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Alloy Project werd bereikt op dinsdag 21 april 2020 en bedroeg €6.392E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Alloy Project op €0.050312, behaald op zaterdag 28 april 2018.

Alloy Project XAO kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Alloy Project met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Alloy Project kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Alloy Project. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Alloy Project te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Alloy Project kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste XAO kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

XAO naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Alloy Project (XAO) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Alloy Project

Alloy Project kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Alloy Project

Hoeveel kost Alloy Project op dit moment?

De huidige prijs van 1 XAO op dit moment is €0.00231334.

Wat is de hoogste prijs van Alloy Project ooit?

De hoogste Alloy Project koers tot nu toe is €0.050312. Deze prijs werd behaald op 29-04-2018.

Wat is de laagste prijs van Alloy Project ooit?

De laagste prijs van Alloy Project tot nu toe is €6.392E-5. Deze prijs werd behaald op 22-04-2020.

Waar kan ik XAO kopen?

XAO kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Alloy Project kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Alloy Project.      

Hoeveel XAO zijn er?

Er zijn op dit moment 0 XAO in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Alloy Project wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Alloy Project
Facebook
Twitter
LinkedIn